De Vereniging

In de nieuwe Liv inn Hilversum wonen actieve mensen die samen met de buurt De Boomberg zelf bepalen hoe zij willen leven en wonen.
    De Vereniging Liv inn Hilversum, zonder de formele structuur van voorzitter, secretaris en penningmeester, is de spil van deze woongemeenschap. De bewoners, leden van Liv inn, ontwikkelen zelfstandig hoe ze met elkaar leven en hoe het centrale hart het gebouw gebruikt wordt. Zo kan iedereen zijn of haar hobby beoefenen en doen wat ze leuk vinden. Er is al een wekelijkse gezellige borrel in de Happy Ouwer en een koffie-uurtje. Er wordt regelmatig gezamenlijk gekookt.

Op deze spontane wijze zullen er nog meer prachtige bijeenkomsten, exposities en wat al niet ontstaan. Ook vieren mensen er hun verjaardag en zijn er andere meer persoonlijke bijeenkomsten. Kortom: alles mag, niets moet!

Je kunt je talent inzetten en een bijdrage leveren die bij je past. Of gewoon gezellig aanwezig zijn.
    Wij vinden het in ieder geval fijn om je zo snel mogelijk in het hart van Liv inn te ontmoeten en je wegwijs te maken.

Interesse om ook lid te worden van de Vereniging Liv inn Hilversum? Vul dan onderstaand formulier in en iemand van de Vereniging neemt contact met u op.