"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonachtig*
Door mijn rekeningnummer in te vullen geef ik toestemming voor automatische incasso van 30,- per jaar.
Akkoord voorwaarden en privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sleutels

Nieuwsberichten | 26 september 2022 | 05:09

U heeft 4 sleutels ontvangen. Met deze sleutels heeft u toegang tot het gebouw en uw woning. De sleutel past op uw voordeur, achterdeur (woningen begane grond). Ook heeft u met deze sleutel toegang tot de kluswerkplaats en de gemeenschappelijke fietsenstalling. Voor de brievenbus en de meterkast op de gang heeft u een aparte sleutel ontvangen. 

Voor de brievenbus, meterkast, ramen, schuif en draaikiepramen en balkondeuren (indien van toepassing) zijn per woning per onderdeel 2 sleuteltjes geleverd. 

De sleutels voor de scootmobielruimte en stalling elektrische fiets, worden apart aan u verstrekt als u hiervoor heeft gekozen. 

Mocht u meer sleutels nodig hebben, dan kunt u deze op eigen kosten bestellen bij IJbouw. Zij zijn in het bezit van het certificaat om de sleutel te bestellen. Kosten voor 1 extra sleutel is €72,50 (prijspeil 2021). 

Uw voordeur heeft een zorgcilinder. U maakt zelf een keuze of u de woning op de gewone stand zet (niemand kan naar binnen) of op de zorgstand (de zorgmedewerker kan dan zelf naar binnen zoals u dat met de zorgmedewerker heeft afgesproken). Als u kiest voor de zorgcilinder wordt dit met Van der Linden vastgelegd. 

Indien u de sleutel aan de binnenkant van de cilinder (slot) laat zitten is het vanuit de buitenkant niet meer mogelijk om met een sleutel naar binnen te komen.