"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonachtig*
Door mijn rekeningnummer in te vullen geef ik toestemming voor automatische incasso van 30,- per jaar.
Akkoord voorwaarden en privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Videofoon – Belinstallatie

Nieuwsberichten | 26 september 2022 | 05:09
  • In uw appartement is een videofoon geïnstalleerd. Deze staat in verbinding met de intercominstallatie bij de hoofd-, achter- en zijingang (3 entrees). Met behulp van de videofoon kunt u zien en horen wie aanbelt en kunt u uw bezoek toegang verlenen tot het gebouw. 
  • Als uw bezoek op de intercominstallatie uw huisnummer kiest gaat op uw toestel in de woning een groen lampje knipperen. Als u op deze toets drukt kunt u met elkaar spreken en ziet u op het scherm wie voor de camera staat. In het midden van het toestel bevindt zich het sleutel symbool. Door het indrukken van deze toets opent u de ingang voor uw bezoeker. Wilt u de oproep verbreken zonder open te doen dan drukt u op de toets waar het rode lampje knippert. 
  • Aan de rechterzijde van de videofoon bevinden zich de menuknopje. Met deze knop kunt u het volume van beltoon instellen. Als u de knop 1 keer indrukt komt u het volume menu. U kunt het knopje omhoog en omlaag bewegen en daarmee zet u het volume harder en zachter. Als u het gewenste volume heeft gekozen drukt u nog een keer op de knop om de stand te bevestigen en het menu te verlaten. Als u het volume op de stand 0 zet is het geluid uit en brand het symbool geluid uit met een rood lampje op het scherm. 
  • Als de videofoon actief is kunt u ook het spraakvolume en verschillende beeldinstellingen zoals kleur en helderheid instellen. Tijdens de verbinding drukt op het menuknopje aan de zijkant van het scherm en doorloopt u het menu door het knopje omhoog en omlaag te bewegen. U kiest een instelling die u wilt aanpassen door het knopje in te drukken en u veranderd u de instelling door het knopje weer omhoog of omlaag te bewegen. Door het knopje bij de gewenste instelling weer in te drukken bevestigd u de instelling. Door nogmaals het knopje in te drukken verlaat u het menu.