"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonachtig*
Door mijn rekeningnummer in te vullen geef ik toestemming voor automatische incasso van 30,- per jaar.
Akkoord voorwaarden en privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het zorgteam

Amaris Thuis levert de zorg bij Liv inn in Hilversum.  Toekomstbestendige ouderenzorg, waarbij men elkaar in woongebouw en buurt steeds meer helpt om samen het dagelijks leven vorm te geven. De inzet van professionals zal steeds meer uitgesteld worden. Voor de thuiszorg die desondanks toch nodig is, staat het toegewijde zorgteam van Amaris klaar.

Over Amaris

Amaris is een bekende zorginstelling in Hilversum en al een aantal jaren een goede partner van Habion in het Gooi. Het management is in handen van Conny van Barneveld van Amaris.  Wijkverpleegkundige Jolijn Olthuis van Amaris ondersteunt het team. 

Welke zorg is er mogelijk?

We kunnen u helpen bij de persoonlijke verzorging, verpleegkundige handelingen doen, of u ondersteunen bij een activiteit. Hulp bij het nuttigen en/of bereiden van maaltijden kunnen we in overleg organiseren.

Voor iedereen?

Iedereen binnen Liv inn en de omliggende wijk kan een beroep doen op het zorgteam. Voor vragen over zorg kunt u terecht bij manager Zorg Thuis Conny van Barneveld via mailadres c.vanbarneveld@amaris.nl. Of bel het Klantcentrum van Amaris: 085 – 021 4040. 

Website Amaris