"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonachtig*
Door mijn rekeningnummer in te vullen geef ik toestemming voor automatische incasso van 30,- per jaar.
Akkoord voorwaarden en privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Langer thuis in de exclusieve wijk

Nieuwsberichten | 18 oktober 2020 | 01:10

“Liv inn is een leefstijl waar je gelukkig en gezond ouder wordt en waar je zelf bepaalt hoe je dat wilt doen,” aldus willeke janssen, transformatiemanager van Habion.

“Het is een van de huizen die wij transformeren en waar bewoners zelf bepalen hoe ze dat willen doen. Wij vragen al jaren aan bewoners: hoe wil je ouder wonen en wat heb je daarvoor nodig? Liv inn is het resultaat, waar bewoners eigenaar zijn en het voor het zeggen hebben.”

Platform31 (Kennis- en netwerkorganisatie die beleid, praktijk en wetenschap verbinden rondom actuele vraagstukken en komen tot een aanpak waarmee bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders direct aan de slag kunnen. De oplossingen houden we niet voor onszelf: iedereen profiteert mee van de resultaten.) was in oktober 2020 op bezoek bij de eerste Liv inn: Liv inn Hilversum, waarvan de gemeenschappelijke ruimtes onlangs zijn opgeleverd. Hier is onder andere een leefkeuken, een theater, familiekamer, binnentuin en Soos gerealiseerd. Bekijk hieronder het filmpje van deze dag en meer informatie op:

Terug naar nieuwsoverzicht