• Ondernemen in Liv inn

  Ondernemers dragen ook bij aan volop leven in Liv inn

  Liv inn ligt aan de rand van de Boomberg vlakbij het centrum van Hilversum. Een bruisende plek waar veel mensen langskomen en die uitnodigt tot mooie, spontane ontmoetingen. Verschillende ondernemers zorgen dat het de bewoners – en buurtbewoners – aan niets ontbreekt.

  Bent u ondernemer?
  Er zijn diverse mogelijkheden om uw onderneming in Liv inn te starten. Wij bedenken graag samen met u hoe we voor u een fantastische plek kunnen creëren. Mail ons voor meer informatie: verhuur.habion@vanderlinden.nl

  Zorg als het nodig is

  Zorg als het nodig is

  Voor de bewoners is het van belang dat de zorg aansluit bij hun wensen De bewoners hebben daarom met elkaar voor de zorgaanbieder gekozen die het best bij hun past. Thuisbasis Brabant is de zorgaanbieder voor alle bewoners in Liv inn.

  Ons collectief

  Thuisbasis Brabant zijn verenigde zelfstandige professionals die de thuiszorg mooier maar vooral beter maken. Kleinschalige en persoonlijke zorg georganiseerd vanuit een sterk samenwerkend collectief.

  Welke zorg is er mogelijk?

  We kunnen u helpen bij de persoonlijke verzorging, verpleegkundige handelingen doen, of u ondersteunen bij een activiteit. Hulp bij het nuttigen en/of bereiden van maaltijden kunnen we in overleg organiseren.

  Samen invulling geven

  Bewoners en zorgverleners geven steeds vaker met elkaar invulling aan de zorg. Zo komen we tot de best mogelijke zorg voor u.

  Voor iedereen?

  Iedereen binnen Liv inn en de omliggende wijk kan een beroep doen op het zorgteam. Heeft u een CIZ indicatie, of behoefte aan wijkverpleegkundige hulp? Neem dan contact op met het zorgteam
  zorg@thuisbasisbrabant.nl, of bel naar: 06 – 282 898 08.

  Download de flyer Thuisbasis Brabant in Hilversum

   

  Fysiotherapie

  Fysiotherapie Douma verzorgt vanuit haar locatie in de Liv inn Hilversum fysiotherapie voor bewoners van Liv inn, buren uit de wijk, maar ook de rest van Hilversum.
  De fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Douma hebben allemaal hun eigen specialisatie. Zo krijgt u altijd de beste zorg. Naast enkele moderne behandelruimtes is er ook een oefenzaal waar ook tegen een kleine vergoeding gesport kan worden.
  Fysiotherapie Douma is door de week elke dag aanwezig, dus loop vooral binnen!
  Openingstijden 8:30 – 17:00 uur van maandag t/m vrijdag
  Vaartweg 42 – 112
  1217 SV Hilversum
  035-2400156
  https://www.fysiodouma.nl/
  info@fysiodouma.nl

  Kapper en Pedicure

  Kapper

  Wij Jacqueline en Angelique, beiden gediplomeerd kapsters, werken al samen sinds 2000 en sinds 2018 aan de Vaartweg 42. In de nieuwe Liv inn hebben we een prachtige nieuwe ruimte gekregen en we zijn dan ook enorm trots op onze nieuwe kapsalon. Wij nodigen u graag uit om een kopje koffie te komen drinken en kennis met ons te komen maken.

  Vanaf de ingang aan de Vaartweg bevindt de kapsalon zich op de verdieping en is bereikbaar via het centrale hart van Liv inn. Ook kunt u via de ingang aande Vondellaan bij ons komen.

  Ons gezamenlijk doel is dat u met een glimlach de salon verlaat en natuurlijk weer bij ons terug wilt komen!

  Op dit moment zijn wij op dinsdag en vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij werken op afspraak.

  Voor meer informatie kunt u bellen met Jacqueline 06 – 45 05 86 81 of Angelique 06 – 37 16 25 31.

  Pedicure

  Ik ben Keren van “Keren Artist Beauty Salon”, gecertificeerd pedicure en nagelstyliste. Naast mijn passie voor nagel- en voetverzorging, heb ik 25 jaar ervaring als visagiste.

  Dus buiten prachtige nagels en verzorgde voeten, kunt u ook bij mij terecht voor een workshop visagie bijvoorbeeld een bruids- of feest make-up.

  Net als Angelique en Jacqueline heb ik ontzettend veel zin om mijn passie uit te voeren in de Salon Liv inn. Als team zorgen wij ervoor dat u met een glimlach de deur uitgaat!

  Op maandag en woensdag ochtend ben ik van 9:00 tot 13:00 uur aanwezig. Ik werk op afspraak.

  Voor meer informatie of een afspraak kunt u mij bereiken op 06 – 42 49 63 77.

  Hopelijk snel tot ziens!