"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonachtig*
Door mijn rekeningnummer in te vullen geef ik toestemming voor automatische incasso van 30,- per jaar.
Akkoord voorwaarden en privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stalling scootmobiels en elektrische fietsen

Nieuwsberichten | 26 september 2022 | 05:09

De scootmobielruimte zit naast de entree aan de Vaartweg. Het is verplicht uw scootmobiel in deze stalling te zetten en niet op de gangen te parkeren. Dit i.v.m. de brandweereisen. Indien u gebruik wenst te maken van deze ruimte kunt u dit aangeven bij van der Linden en ontvangt u een aparte sleutel. De scootmobielruimte is eenvoudig met deurautomaten te bereiken. 

Voor uw elektrische fiets is een stalling met oplaadpunten aan de Vondellaanzijde van Liv inn gerealiseerd. Indien u gebruik wenst te maken van deze ruimte kunt u dit aangeven bij Van der Linden en ontvangt u een aparte sleutel. 

Links: Fietsenstalling (gemeenschappelijk) Rechts: Fietsenstalling elektrische fietsen

Bij elke plaats voor een scootmobiel of elektrische fiets is een oplaadpunt aanwezig. U steekt de stekker van uw oplader in het stopcontact van het oplaadpunt en drukt op de schakelaar om het laden te starten. Zolang het lampje brandt is het opladen actief. Na 8 uur stopt het opladen vanzelf en gaat het lampje uit. 

Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsenstalling aan de Vondellaanzijde van Liv inn. Als u gebruik wilt maken van de fietsenstalling kunt u deze openen en afsluiten met uw eigen voordeursleutel.