"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonachtig*
Door mijn rekeningnummer in te vullen geef ik toestemming voor automatische incasso van 30,- per jaar.
Akkoord voorwaarden en privacybeleid*
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Warm water

Nieuwsberichten | 26 september 2022 | 05:09

Boiler 
Voor het warm water is uw woning voorzien van een warmtepomp-boiler, een soort boiler van 190 liter. Deze warmtepomp-boiler staat in de kast aan de gangzijde van uw woning. De boiler is aangesloten op de centrale verwarming en wordt elektrisch opgewarmd. Aan de boiler kunt u zelf niets regelen of afstellen, dat mag alleen door een installateur gedaan worden. 

In de kast van de warmtepomp-boiler moet goed bereikbaar blijven voor service en onderhoud aan de installatie. Het is niet de bedoeling dat u hier persoonlijke spullen neerzet. 

De afsluitkraan voor koud water zit in kast bij de warmtepomp-boiler. Bij eventuele lekkages kunt u het beste direct IJbouw bellen. Als uw wasmachine reeds is voorzien van een ingebouwd waterslot voor slangbreuk, hoeft u geen waterstop aan te brengen. Informatie hierover vindt u in de handleiding van uw wasmachine. 

Water in de douche 
De douche is voorzien van een thermostatische douchemengkraan. Hiermee kunt u zelf de door u gewenste temperatuur vast instellen. Voor het blijven goed en veilig functioneren is het van belang regelmatig – één keer per maand – of bij langer dan een week geen gebruik van de douche, de temperatuurinstelling op maximaal te zetten en gedurende drie minuten het warme water te laten doorstromen.